مشاوره حقوقی رایگان - کمیته امداد

سلام. هدف از تشکیل کمیته امداد حضرت امام خمینی ره چه بوده یا هدف حضرت امام خمینی ره چه بوده است؟ مگه حمایت از قشر کم درآمد یامثل من بدون درآمد نیست ؟پس چرا اینها دارن برعکس یه اونایی مستمری میدن که (ساکن روستا می‌باشم)هم مسکن و زمین زراعی و ماشینو تراکتور دارن. ولی من که درخواست نیازمندی میدم هنوز دکمه ارسال رانزدم واسم پیام میاد که شما تأیید نشدیم!!!چرا؟چون ازکارافتاده ومجروح ومضروب وافسرده وهم فاقد مسکن وزمین ووووو هستم. عجب عدالتی !!!لطفاً بهم کمک کنید دوستان وبرادران محترم وگرامی بخاطر 3بچه عزیز ومظلومم نه بخاطر خودم چون من یکی 10 ساله که مردم یا نمی‌دونم کشتنم .خودی ها (بلانسبت همه هموطنان عزیز ) تاشرمنده این 3تا طفل معصوم نباشم البته تاالانشم خیلی شرمنده شون شدم و اتاق را قفل میکنم وخودم وگریه کردن .چون نمیتونم کارکنم.وگرنه منت هیچکسی رانمی کشیدم.ولی الان مجبورشدم .چجوری بدون اینکه بیان بازدید یا استعلام کنن تأییدنمیشم.اگه پول ندارم هم عقل دارم وهم سواد.وجوری بامنطق ودلیل حرف میزنم که هرکسی حزیفم نمیشه بااینکه یه دهاتی ام ومدرکم هم دیپلم .پس عدل حضرت علی (ع)کجا رفته .پس ازشما عزیزان استدعا میکنم که بهم کمک کنین با44 سال نمیتونم ازجام بلندبشم .منی که 2سال پیش هم عین بولدوزر کارمیکردم وهم ورزش .ولی الان ...!!!

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام عزیزم ، خدا انتقام امثال شما و کل جوانان بیکار را بگیرد ، اما با در دست داشتن مدارک از بیمارستانی و از کار افتادگی خودت و شناسنامه و کپی انها و اسشتهادیه محلی مجددا به کمیته امداد مراجعه کنید و با بچه ها برید جلوی درب کمیته امام بشیند تا بالاخره کسی صدای شما را بشنود.اگه جواب ندادند از کمیته امام به دیوان عدالت اداری شکایت کن.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق کمیته امداد پیگیری کنید