مشاوره حقوقی رایگان - کمیته امداد

سلام خسته نباشید من خانم 27 ساله و با دختر 4 سالم حدود پنج ماه هس تو خونه پدرم زندگی میکنیم من درحال جدا شدن از همسرم هستم هیچ درامدی ندارم و بسختی روزگار میگذرونم و از دخترم شرمنده ام من واقعا نیاز مند هستم در روستا زندگی میکنیم و کاری هم نیس انجام بدم و در امد داشته باشم میخوام بدونم با اینک هنوز طلاق نگرفتم میتونم تحت پوشش کمیته امداد قرار بگیرم یا نه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه طلاق نگرفته اید به نظر کمیته یا بهزیستی با درخواست شما موافقت نخواهد کرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توصیف شرایط خود از کمیته امداد شهرستان مربوطه درخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر شما می‌بایست اینجا از همسرتان مطالبه نفقه خود و دختر را داشته باشید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلامودرود مراتب از کمیته امداد سوال شود ضمنا میتوانید دادخواست نفقه برای خود و خترتان جداگانه مطرح کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در شرایط فعلی شما امکان تحت پوشش قرار گرفتن وجود ندارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلان
از طریق کمیته امداد امام خمینی ره پیگیری نمایید و اقدام به جداسازی یارانه خودتان و فرزندتان نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید از شوهر خود به خاطر عدم پرداخت نفقه طرح شکایت کنید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

خیر فقط در صورت طلاق می توانید تحت پوشش قرار گیرید

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

خیر شما دادخواست مطالبه نفقه خود و فرزند را اقامه کنید