مشاوره حقوقی رایگان - داشتن ریموت در پارکینگ برای ساکنین بدون پارکینگ

سلام. در یک مجتمع 8واحدی یک واحد بدون پارکینگ خریداری کرده ام مدیر ساختمان ریموت در پارکینگ رو به افراد بدون پارکینگ نمی‌دهد آیا اینکار قانونی هست؟
چنانچه بنده وسائل بزرگی برای ملکم بیارم در هر ساعت شبانه روز باید زنگ همسایه پارکینگ دار رو بزنم که درپارکینگ رو باز کنن؟؟با قیافه معترض آنها روبرو شوم؟؟؟قانون چه میگوید؟؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر قانونی نیست چرا که راه ورود از مشاعات است به قانون و آیین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمان ها مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید به شما ریموت بدهد میتوانید از او شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید به شما نیز ریموت بدهد و شما نیز باید هزینه درب پارکینگ و ریموت را پرداخت کنید.
در صورتی قبول نکرد بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس طرح دعوی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب مستحضر باشید راه شکایت برای شما باز است