مشاوره حقوقی رایگان - شارژ آپارتمان

با سلام، در ساختمان ما مبلغی ماهانه به عنوان شارژ محاسبه و توافق شده که البته هزینه کنتور آب مشترک هم در آن لحاظ می شود. مالک یکی از واحدها سالانه جمعا حدود دو سه ماه حضور دارد و در واقع خانه دوم و محل استراحت و تفریح ایشان است. آیا ایشان حق دارند که در مورد ماههایی که نیستند پول شارژ را پرداخت نکنند؟

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر مدت زمان نبودنشان دقیقا مشخص است و به نماینده بلوک اعلام کنند خیر،،لکن باید با هماهنگی باشد و قبلا اطلاع بدهد