مشاوره حقوقی رایگان - آیا مدیر ساختمان میتواند از واحدی که تخلیه است هزینه شارژ و پول آب مشترک بگیرد

بنده مالک واحدی هستم که هزینه آب و گاز آن مشترکی است. الان شیش ماه است که واحد کاملا خالی است و هیچ استفاده آب و گاز یا رفت و آمدی ندارد.مدیر ساختمان هر ماه هزینه آن را از بنده گرفته.یعنی تماس گرفته و بهم گفته و بنده پرداخت کردم. چون بنده رفت و آمد ندارم و برگه های اعلام بدهی در تبلوی ساختمان را ندیده ام و این ماه بدون اینکه به بنده چیزی بگه آب را قطع کرده و وقتی به نزد ایشون رفتم با فحاشی وسرو صدا به بنده تهمت هم زده و بی ادبی کرده....حالا آیا بنده با اینکه هیچ سکونتی در آن جا ندارم آیا باید هزینه های گاز و آب و شارژ را بدهم؟و اگه بایدپرداخت کنم آیا ایشون بدون اطلاع به بنده میتواند خودمختار اب ساختمان را قطع کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همه واحدها باید هزینه شارژ ساختمان را پرداخت کنند حتی اگر خالی باشد.