مشاوره حقوقی رایگان - مالک غیر ساکن

با سلام و احترام. ما در یک آپارتمانی 8 واحدی ساکن هستیم که یکی از واحدهامون خالی است یعنی مالک ساکن نیست. ما هزینه ی آب را که کنتور مشترک دارد مطابق با نفرات محاسبه می کنیم. گاز هم کنتور مشترک دارد یعنی یک کنتور به تعداد واحدها که فعلا 7 واحد می شویم تقسیم می کنیم. می خواستم بدانم از لحاظ قانونی آیا باید از مالک غیرساکن که در این دو مورد هیچ استفاده ای ندارد باید هزینه بگیریم یا خیر. ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قانونا باید بین همه مالکین تقسیم شود ولی عملا اینطور نیست و فقط متصرفین پرداخت میکنند