مشاوره حقوقی رایگان - شارژ واحد خالی ساختمان

با سلام.
من مدیر یک مجتمع 25 واحدی هستم. یکی از واحدها قرار است به مدت 6 ماه تا یک سال در واحد خود سکونت نداشته باشد. آیا طبق قانون ایشان باید کل شارژ را پرداخت کنند یا سهم آب و گاز مشاعات باید از شارژ فعلی ایشان کسر شود؟
با سپاس.

پاسخ ها :

مهناز  رجبي

سرکار خانم مهناز رجبي :

سلام طبق ماده 4 قانون تملک آپارتمان ها، پرداخت حق شارژ ساختمان بصورت ماهانه الزامی است، چه افرادی در آن واحدی سکونت داشته باشند و چه اینکه خالی بماند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون باید بپردازد ولی اگر واقعا استفاده نمی کندبهتر است اخلاقا وجهی گرفته نشود