مشاوره حقوقی رایگان - اسم مریم رو میتونم به بهار تغییر بدم

چون اسم مریم مذهبی نیس و مسیحی است.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت تماس بگیرید.

مینا احمدی

مینا احمدی :

با شرایطی بله با من تماس بگیرید 09122141753

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً اداره ثبت احوال تغییر نام را نمی‌پذیرد باید از طریق دادگاه اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه قابل پیش بینی نیست از ثبت احوال و سپس دادگاه اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مسیحی از ادیان مورد قبول است و اسم‌مذهبی محسوب می شود اما اگر دوست ندارید از طریق ثبت احوال اقدام کنید.