مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم

سلام اسم من مریم هست تو شناسنامه ولی همیشه از بچگی مایا صدام میکردن نمیشه تعقیرش بدم تو شناسنامه به مایا؟

پاسخ ها :

ندا کیانی

سرکار خانم ندا کیانی :

با سلام از طریق ثبت احوال پیگیری بفرمایید اگر انجام نشد از طریق دادگاه پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید درخواست تغییر نام را مطرح نمایید
و شما باید دلیل خود را ارائه نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست دهید دلایل تغییر نام را شرح دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سامانه تغییر نام اداره ثبت احوال موضوع را پیگیری و در صورت عدم موفقیت با تقدیم دادخواست حقوقی اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بابت تفچغییر اقدام کنید ابتدا از اداره ثبت و اگر موافقت نشد دادگاه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت شرایطی قابل اقدام است که نیازمند برسی بیشتر است
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به اداره ثبت احوال درخواست دهید