مشاوره حقوقی رایگان - فروش خانه باغ

سلام واحترام
مدتی قبل پدرم باغی به من هبه نامه رسمی کرد ومن در آن خانه باغی به مساحت 100 متر باتاییدیه جهاد کشاورزی و بنیاد مسکن و...ساختم.اینک پدرم می گوید باغ را برگردان من پشیمان شدم.
باتوجه به اینکه سند خانه باغ، کاربری باغی دارد ومتصل به سند باغ هست و از ان جدانیست چون ورودی باغ و خانه باغ یکی است و نیز سند در رهن بانک هست بعلت گرفتن وام بنیادمسکن روستایی....
چگونه می توانم خانه باغ رابفروشم و باغ را به پدرم برگردانم به لحاظ حقوقی؟
باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است هبه قابل رجوع نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هبه در این صورت قابل رجوع نیست و شما مالک خانه 100 متری هستید .
اگر سند آنها یکی باشد فعلا با این شرایط امکان فروش وجود ندارد .