مشاوره حقوقی رایگان - فروش خانه باغ

سلام
باغی از پدرم به من هبه شده بود و من در باغ خانه باغی ساختم به مساحت 100 متر .سندخانه باغ ،کاربری باغی است و نیز متصل به سند باغ هست یعنی وصل بهم است ومن براساس متراژ باغم جواز ساخت 100 متر گرفتم.
اینک پدرم قصد رجوع از هبه دارد و میگوید باغم راپس بده.
من می توانم به لحاظ حقوقی خانه باغ را که وضعیت سندش را در بالا عرض کردم بفروشم؟
همچنین سند ملک در گرو بانک هست بخاطر وام 20 ساله مسکن روستایی گرفتم.
چگونه می توانم خانه باغ را بفروشم به لحاظ حقوقی؟
متشکر

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

طبق بند 1 ماده 803 قانون‌مدنی امکان رجوع از هبه بین پدر و فرزند نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در رهن باشد نمی توانید بفروشید.
پدرتان به نظر حق رجوع ندارد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پدر جانبازی امکان رجوع از هبه ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مشخص شود که روده رجوع از هبه امکان پذیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدر شما نمی‌تواند از هبه رجوع کند ولی چنانچه شما تمایل دارید میتوانید برگردانید و تا وقتی در رهن هست هم نمیتوانید بفروشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در صورت رجوع از هبه نمی توانید خانه را بفروشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هبه قابل رجوع نیست وفق آن‌چه در سوال آمده است