مشاوره حقوقی رایگان - چطور میتونم پولی که به دعانویس دادم پس بگیرم؟

برای مشکلی برای اولین بار با یه دعانویس صحبت کردم و‌ایشون طی چند مرحله از من پول گرفتن و هر بار مشکلی بهم نسبت دادن کاری انجام ندادن و پولمم پس نمیده چکار میتونم بکنم تو اینستا پیج دارن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری مراجعه کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی از ایشان شکایت کیفری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می توانید تحت عنوان کیفری با موضوع کلاهبرداری شکایت داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی از ایشان شکایت کیفری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رمالی و دعانویسی و امیدوار کردن به امور غیر واقع می توانداز مصادیق کلاهبرداری یا تحصیل مال ازطریق نامشروع باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی طرح شکایت نمایید