مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

یه پیج دعا و فال و اینا بودش، اول ششصد ازمن گرفت گفتش کاری میکنم طرف به پات بیفته و زود برگرده و... بعد گفت یه دعا براش نوشتن باید دویست دیگه بریزی اونو باطل کنیم، هیچی هشتصد گرفت از من خدانشناس، بعد همش میگفت دعایی که برا طرفت نوشتن خیلی سخته باید سه تا طلسم براش انجام بشه و هزینه واریز کنی، گفتم دیگه نه عمرا.. تو همش پول میخوای و هیچ کاری انجام نمیدی، حالا چ کنم اون هزینه برگرده ؟

پاسخ ها :

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

از صاحب اون حساب که پول براش زفته میتونی شکایت کنی

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمالا بتوان با جرم تحصیل مال از طریق نامشروع وی را تحت تعقیب کیفری قرار داد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع شکایت کنید