مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری دعانویس

باسلام. من در اینستا با دعاگری اشناشدم و ازمن درخواست5میلیون پول داشتن واریزکردم برام طلسمی گفت انجام داده ک باید اون طلسم دفن شه دوباره درخواست26میلیون پول داشتن که بنده واریز نکردم... اما رسید5میلیون که واریزداشتم دارم
چطور میتونم شکایت کنم و به پولم برسم آیا راهی هست؟
درضمن من چت ها و صدا ها رو توی واتساپم پاک کردم ولی شماره واتساپ رو دارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید.
تمام اشخاصی که دعا می نویسند دروغگو و کلاهبردار هستند و نباید اعتماد کنید.