مشاوره حقوقی رایگان - شماره مجازی

سلام یه نفری هست چند وقته باشماره مجازی تلگرام تهمت و حرفهای زندگی خراب کن و ....
کلا اختلاف زندگی ایجاد کرده
زندگیمو خراب کرده.
امکان ردیابی هست
برام خیلی مهمه زندگیمو خراب کرده این شخص

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید از طریق پلیس فتا و دادسرای مربوطه شکایت خود را مطرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی شما شکایت کن به دادسرا، دادسرا میده به پلیس فتا رد یابیش میکنن

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

به پلیس فتا مراجعه کنید ، در صورت خرید شماره مجازی از سایت های داخلی ، امکان شناسایی وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر پیگیری موضوع نتیجه ای نخواهد داشت