مشاوره حقوقی رایگان - اخراج بدون دلیل بدون اطلاع دادن ، دریافت اضافه کاری و حق مسکن و ....

سلام
بنده حدود 32 ماه در مجتمع تجاری مشغول کار بودم و بدون اینکه بهم بگن اخراج شدم به هیچ دلیلی چیکار میشه کرد ؟
تو این 32 ماه در هر ماه از 50 ساعت تا 110 ساعت اضافه کاری داشتم که اصلا حساب نکردن حتی حق مسکن حق سنوات بن کارگری هم نداده و عیدی هم هر سال 1 پایه حقوق دادن چیکار کنم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما میتوانید بابت این موضوع را از طریق اداره کار شکایت کنید زمان تمام حق و حقوق شما صلوات شما عیدی و پاداش شما قابل مطالبه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت خود را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد