مشاوره حقوقی رایگان - ساعت کاری اضافه

سلام
بنده یک قرارداد امضا کردم با یک شرکت خصوصی که چهار سال دارم برای آن ها کار میکنم امسال با من یک قرارداد بستن گفتن ساعت کار در شرکت شده 10 ساعت با حقوق اداره کار میخواستم ببینم بعدا میتوان بابت کارکرد اضافی درخواست مطالبه کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر بیشتر از ساعت اداره کار فعالیت داشته باشید می‌بایست به شما اضافه کاری پرداخت شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به قراردادی که امضا کرده‌اید باید عمل شود اگر در آن گنجانده شده قابل مطالبه است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله دادخواست دهید اداره کار بررسی میکند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ قابل مطالبه است مشروط به مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین می‌باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
هرچند امکان پذیر است اما اثبات اضافه کاری دشوار خواهد بود
بهتر است‌نسبت به تنظیم قرارداد تخصصی اقدام نمایید