مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اضافه کاری

سلام
من نزدیک به دو سال هست با یک شرکت خصوصی کار میکنم و محل کارم در پروژه صنعتی هست با توجه به شرایط کار پروژه در هر ماه بیش از 250 ساعت در کارگاه حضور دارم و
توافق اولیه من با کارفرما طبق ساعت اداره کار بوده است پس از مدتی نسبت به عدم پرداخت اضافه کاری به مدیرعامل اعتراض نمودم و از ایشان به وسیله ایمیل درخواست نمودم
به حسابداری دستور پرداخت بدهند که ایشان به حسابداری اعلام کردند بابت کارکرد بیش از 230 ساعت اضافه کار محاسبه گردد.ولی مبلغی پرداخت نشد وپس از پیگیری مجدد توسط اینجانب مدتی بعد مدیر به بنده گفتند کارفرما به نداده و ما هم پرداخت نمی کنیم در صورتی که من تاییدیه کارفرما بابت تایم شیت ماه به ماه را اخذ و موجود دارم.لذا آیا به حق خودم میرسم یا خیر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می‌بایست به شما پرداخت شود شکایت کنید تا بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می‌توانید در مراجع اداره کار شکایت نمایید

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بله از طریق هیات تشخیص اداره کار پیگیر شوید با توجه به اخذ تادیه انشالا رای به نفع شما هست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید