مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام
من دادخواست عدم تمکین دادم روز دادگاه همسرم و وکیلش در جلسه حاضر نشدند رای بدوی الزام به تمکین زوجه صادر شد بعدا دادخواست واخواهی دادند که دوباره ضمن رد واخواهی دادنامه مذکور را تایید و ابرام نمودند الان دوباره به رای اعتراض کردند و پرونده میره برای تجدید نظر استان تهران
*در ضمن برای نفقه هم شکایت کرده بودند برای سال 1400 ماهانه 1میلیون و 1401 ماهانه1.300 کارشناس نفقه تعیین کردند
*الان شرایط پرداخت نفقه چطور میشه؟
*آیا تا رای تجدید نظر نفقه باید پرداخت بشه؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.شما باید به اون رای نفقه اعتراض وحکم تمکین رو ارائه دهید.اگه قطعی شده حکم تمکین را به واحد اجرا ارائه دهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

به رای نفقه اعتراض وحکم تمکین رو ارائه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله فعلا نفقه باید طبق حکم پرداخت شود و بعد از صدور حکم تجدیدنظر تکلیفی به پرداخت. نفقه نخواهید داشت.