مشاوره حقوقی رایگان - اجاره واحد سرایداری

سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم، بنده به تازگی واحدی رو خریداری کردم در طبقه اول یک مجتمع چهار واحده هست . تو طبقه همکف یک واحد سرایداری هست که سازنده ساختمان بعد از اتمام ساخت خودش اونجا ساکن شده بوده چون خانوادش رو فرستاده بوده شهرستان. الانم که خودش رفته اونو اجاره داده به یه فرد مجرد. آیا اصولا سازنده که همه واحدها رو فروخته حقی تو این واحد داره؟ آیا من می تونم برعلیه ش اقامه دعوا کنم حتی اگه بقیه ساکنین همراهی نکنن؟ امکان بازپس گیری کل اجاره های دریافتی برای ساکنین وجود داره؟.....تشکر.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر سازنده چنین اجازه ای ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب اگر منزل سرایداری سند مجزا و تفکیک شده به نام ایشان وجود نداشته باشد بله به تنهایی می توانید اقدام کنید همچنین می توانید وکیل بگیریدایشان حتی حق اجازه ورود به ساختمان را ندارند چه برسد به تصرف

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باتوجه به توضیحات ارائه شده به نظر سازنده چنین اجازه ای ندارد