مشاوره حقوقی رایگان - شکایت اخذ پایانکار

سلام وقت بخیر. بنده حدود 4 سال قبل از شخصی یک واحد آپارتمان خریداری کردم که ایشان یک سال قبل از سازنده این واحد رو خریداری کرده و به سازنده اجازه داده تو مبایعه‌نامه همکف تجاری و هیچ گونه ادعای نداشته باشد ولی سازنده حیاط رو هم تجاری کرده و مشاعات حیاط رو هم تجاری کرده و به دلیل خلاف زیاد دنبال پایانکار نیست سوال بنده از شما وکلای عزیز اینه آیا رضایت نفر قبل وجهه قانونی داره که به سازنده این اجازه رو داده، چون منجر به گرفتن پایانکار نشده من میتونم شکایت کنم دومین سوالم اینه آیا با کپی مبایعه‌نامه نفر قبل و کپی مبایعه‌نامه بنده میشه شکایت تنظیم به اخذ پایانکار و الزام به اخذ سند تفکیکی و سند رسمی کنم چون اصل مبایعه‌نامه نفر قبل ندارم و مبایعه‌نامه خودم فقط تنها سند ملک خونمه میشه با کپی اسناد شکایت کرد ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ثبت شکایت یا دا‌دخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید کلیه اسناد و مدارک شما مطالعه و بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سازنده باید طبق قرارداد با مالک عمل می‌کرده و شما میتوانید بابت این قضیه شکایت کنید و شما باید اصل مبایعه‌نامه ها را ارایه دهید تا بتوانید الزام به صورت مجلس تفکیکی و اخذ پایان کار و الزام به تنظیم سند را بخواهید