مشاوره حقوقی رایگان - آقا تعاونی که محکوم شده میتواند از انجام پایان کار و صورتمجلس تفکیکی سرباز زند؟

با سلام. مجتمع یکصد واحدی هستیم و با صدور یک رای برای یک مالک، آیا سازنده برای کلیه واحدهای این مجتمع، برای اخذ پایانکار و صورتمجلس تفکیکی میتونه اقدامی کنه یا خیر؟ با توجه به محکومیت سازنده ملک (شرکت تعاونی) به اخذ پایانکار و صورتمجلس تفکیکی با صدور اخطاریه از دادگاه بدوی باز نسبت به انجام این کار فعالیت نمیکنه سپس منجر به صدور اجراییه (بستن کلیه حسابهای بانکی، توقیف اموال منقول و غیرمنقول، بازداشت ...) گردیده است. ذکر این نکته ضروری است که سند زمین به نام شهرداری است و بازپرسی برای اینکه حقوق مردم ضایع نشود و سو استفاده نشود سند را بازداشت کرده (سند در رهن بانک و یا موضوع دیگری نیست).

پاسخ ها :

سيدغلامرضا  محموديان صائين

سيدغلامرضا محموديان صائين :

استان :

بله با همون رای یکی از مالکین و یا کلیه مالکین به اشتراک میتونن خودشون نسبت به اخذ پایان کار و صورت مجلس تفکیکی اقدام کنند و بعدا هزینه رو از سازنده بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اخذ صورتمجلس تفکیکی شامل کل ملک میشود برای همین همه واحدها رو در بر میگیره ولی برای تنظیم سند هر واحدی مجزا باید اقدام کند