مشاوره حقوقی رایگان - قرص متادون

همسرم آژانس کارمیکنه جرمش اینه که قاچاقچی حمل قرص متادون رو چندبار حمل ونقل داشته و حالا همسرم و اون آقا رو دستگیر کردن و قاچاقچی اقرار کرده قرصها مال خودش بوده
حکم همسرم چیست قاچاقچی رو حمل و نقل داشته

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام در صورتیکه از حمل ونقل قرص توسط مسافر اطلاع داشته معاونت در جرم است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتیکه از حمل ونقل قرص توسط مسافر اطلاع نداشته باشد مشکلی نخواهد داشت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مشارکت یا معاونت در جرم نداشته مشکلی ایجاد نمیشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید بیگناهی و عدم اطلاع خود را ثابت کند والا مجازات‌معاونت را دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر ایشان از حمل مواد اطلاع داشتند به عنوان معاونت در جرم محکوم میشود و مجازات حبس دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر از حمل مواد اطلاع داشته معاون در جرم محسوب میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر از حمل ونقل قرص توسط مسافر اطلاع نداشته باشد مشکلی نخواهد داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ارتباطی با شخص قاچاقچی نداشته باشد مشکل ایجاد نخواهد شد