مشاوره حقوقی رایگان - جابه جایی درون استانی و انتقال به شهر خودم به عنوان کارمند پیمانی

عرض سلام و خسته نباشید. پذیرفته شده آزمون استخدامی فراگیر دستگاهای دولتی سال 99 وزارت کشور در شهری غیر از شهر خودم می‌باشم، پیمانی هستم و هیچ تعهدی از ما گرفته نشده، پدرم دارای جانبازی 10درصد و 14ماه حضور داوطلبانه در جبهه می‌باشد شهر خودم یعنی مقصد نامه زدن برای انتقالم مبدا مخالفت کردن، پدر مادرم کهولت سن دارن و احتیاج به مراقبت، چطور میتونم برگردم به شهر خودم؟ تشکر از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام شما باید از ارگان مربوطه پیگیر کارخود شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طريق ارگان مربوطه پیگیر باشید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام از ارگان مربوط پیگیری نمایید