مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه

سلام
جهت گرفتن مهریه ام از ارثی که به شوهرم میرسد اقدام کردم لیکن شنیده ام که قبل از تاریخ دادخواست من سهم ارث از پدرش را به برادرش فروخته لیکن نمیدانم به چه نوع قولنامه ای با برادرش فروخته
لطفا راهنمایی کنید در صورتی که قرارداد بین خودش و برادرش چه نوع باشد میتوانم ابطالش را بگیرم و چه نوعی نمیتوانم
منظورنوع قرارداد ساده در خانه با دوشاهد یا صلح ، هبه و....

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ما نسبت به سوال هایی که در آینده ممکن است در ذهن شان به وجود بیاید نمی توانیم پاسخگو باشیم اما سهم الارث قابل مطالبه می باشد و جز مستثنیات دین است و اگر مدارک دال بر مالکیت دارد میتواند شکایت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قبل از توقیف فروخته باشید نمی توانید توقیف کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اگر قبل از توقیف فروخته باشید نمی توانید توقیف نمایید