مشاوره حقوقی رایگان - ارث

عرض سلام خدمت اساتید محترم
اگر یک آقا پدرش فوت شده باشد و انحصار ورثه نشده باشد ولی این آقا دست نوشته ای به مادر و برادر خود داده مبنی بر اینکه سهم الارث خود را دریافت کرده. آیا همسر این آقا میتواند مهریه را از سهم الارث پدر شوهر فوت شده اش بگیرد؟؟

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام با توجه به اینکه انحصار ورثه انجام نشده و وصیتی از مورث در دست نیست موضوع ارث معنایی ندارد. ضمن اینکه بسته به متن ان نوشته دستی دارد ک شما چ حقی را از خود ساقط نموده اید. تا مشخص شود شما سهمی در ماترک ب جا مانده داریدیا خیر

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

آیا امحصار ورثه انجام شده؟از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با توجه به اینکه انحصار ورثه انجام نشده و وصیتی از مورث در دست نیست موضوع ارث معنایی ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
آن نوشته در دادگاه معتبر است .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در مقابل اسناد رسمی ، اسناد عادی قابل پذیرش نیست. لذا پاسخ مثبت است. بله. زن می تواند مهریه را از سهم الارث شوهر توقیف کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر ثابت کند سهم الارث است می‌تواند آن را توقیف نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید صحت و سقم سند بررسی گردد که اخیراً تنظیم شده است یا خیر در ثانی دادگاه می‌تواند بدان توجهی نداشته باشد و نسبت به توقیف سهم الارث اقدام و شما به عنوان معترض ثالث می‌توانید به عنوان دادخواست اعتراض ثالث اجرایی ادعای خود را اثبات نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید سهم الارث را توقیف کنید ممکن است به واسطه این دستنویس رفع توقیف را بخواهند در این صورت صحت انجام این انتقال در دادگاه بررسی میشود و شما از خود دفاع میکنید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله میتواند اون دستنوشته ارزش قانونی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا بله زوجه میتواند سهم الارث زوج را
از ماترک پدری توقیف نماید مگر

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام اگر بصورت رسمی به مابقی ورثه یا شخص ثالثی منتقل کرده باشد نمی تواند بابت مهریه اقدامی انجام دهد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

پاسخ همكاران بالاخص خانم عزيزي بنظرم كامل و جامع است و نيازي به نگارش جديد نبود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
سهم الاارث قابل توقیف می باشد اگر ادعایی وجود داشته باشد مدعی باید اقدامات قانونی جهت اثبات را طی نماید