مشاوره حقوقی رایگان - پیش بینی

باسلام. سایت های شرط بندی وپیش بینی برای چی غیرمجاز هستند؟! یعنی ما اگر یک سایتی داشته باشیم که داخل خود ایران فعالیت کنیم،پول شویی اتفاق نیوفته مجازهست؟! کاربران رایگان ثبت نام میکنند ورایگان پیش بینی میکنن ودرآخردرصورت کسب امتیازی مبلغی را برنده میشونند واگر بخواهنند مبلغ بیشتری را برنده شوند باید بلیط بخرنند تابتوانند پیش بینی بیشتری بکنند(مبلغ جایزه ثابت است مثلا 20تومن فقط درصورت امتیازبیشتر تعداد دفعات بیشتری می توانند20تومن راببرند) خواستم بدونم مشکلی دارد یاخیر؟ اگرمشکل دارد چرا سایت ... که مال شبکه... هست پیش بینی دارد ومجازاست؟!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله مشکل دارد و شرط بندی از نظر قانونی مجازات دارد و از نظر شرعی نیز حرام است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر گونه اقدام در سایت های شرط بندی از جمله ورود عضویت و .... جرم است و قمار محسوب میشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام هم از نظر قانونی جرم می‌باشد وهم از نظر شرعی حرام است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام جرم می باشد و از نظر قانون اسلامی مجازات دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از نظر قانونی جرم و از نظر شرعی مشکل دارد