مشاوره حقوقی رایگان - طلاق شرعی

سلام. من و همسرم خیلی وقته که طلاق عاطفی گرفتیم و بخاطر بچه ها نمیخوایم جدا بشیم ولی من میخام از نظر شرعی از ایشون جدا بشم باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست از یکدیگر از طریق دادگاه طلاق بگیرید و از نظر شرعی میبایست صیغه طلاق جاری شود و شما عده را سپری نمایید اما نفرمودید که تا الان چه اقداماتی انجام داده اید می توانید تماس بگیرید و مشاوره داشته باشید برای اینکه طلاق شرعی بگیرید خود می بایست یک سری اقدامات انجام شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دادخواست دهید بهتر است توافقی باشد
موضوع شما نیازمند بررسی بیشتر است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام باید از طریق دادگاه اقدام نمایید وصیغه طلاق جاری شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از لحاظ قانونی عدم ثبت واقعه طلاق برای مرد جرم است و جریمه نقدی به همراه دارد . در صورت تمایل تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هیچ دفترخانه ای بدون حکم دادگاه طلاق شرعی را جاری نمی کند مگر اینکه برخلاف قانون بخواهید طلاق شرعی را جاری کنید که به فرض نیز اگر طلاق شرعی جاری بشه و زوجه با کس دیگری رابطه داشته باشه از نظر دادگاه رابطه نامشروع محسوب می شود و اثبات خلاف آن سخت است.
بنابراین اگر قصد طلاق دارید باید از طریق دادگاه اقدام کنید و با حکم دادگاه به دفترخانه طلاق مراجعه کنید و طلاق را ثبت کنید. توجه داشته باشید که بعد از ثبت طلاق و پایان مدت عده نسبت به همدیگر محرم نیستید و از نظر شرعی و قانونی درست نیست که در یک منزل زندگی کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میبایست صیغه طلاق جاری شود و شما عده را سپری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید طبق توافق با هم رابطه زناشویی نداشته باشید و یا صیغه طلاق را جاری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

بودن با کسی که طلاق شرعی گرفتید جایز و صحیح نیست و برخلاف قانون است لذا طلاق عاطفی بهتر از طلاق شرعی است در صورتیکه میخواهید باهم در یک مکان زندگی نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام هرگونه طلاق رسمی و قانونی باید به حکم دادگاه باشد و ثبت رسمی شود