مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ندادن مدارک دیگر مالکان مشاعی و استناد قاضی به اقرار دروغ مالک اصلی

شخصی که تحت عنوان مهریه (صلح دهنده) به 4نفر از ساختمان مسکونی خود مهریه داده و در زمان عقد قرارداد به همگی یک دانگ از کل ساختمان داده ولی قبلاً 3دانگ از این ملک را به همسرش صلح داده و کارشناس نیز حق را از 6دانگ تعیین کرده اکنون صلح دهنده و دونفر از شرکا تبانی و منجر به صدور نیم دانگ از 6دانگ گردیده و چون قرارداد دونفر مفید است ارایه نمی دهند و قاضی به اقرار صلح دهنده رای صادر و برای هرکدام حقی قایل شده و یک نفر از دونفر مذکور هیچ سندی ندارد اما حقی مشخص شده است. ایا اینده رأی لازم الاجرا است و با اینکه ارایه ندادن مدرک دونفر تبانی کننده باعث پایمال شدن حق شده چه می توان کرد؟ هرچند صلح دهنده و بواسطه تحمیل گفته و تسلط یکی از ذینفعان تماماً دروغ می گوید. چه راههایی برای اثبات دروغگویی هست چون از نگارش قرارداد زمان 40سال می گذرد

پاسخ ها :

نسرين عليپور

سرکار خانم نسرين عليپور :

جهت مشاوره بهتر تماس بگيريد . ٠٩٩١٩٩٠٢٨٦٣ دكتر عليپور هستم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که حکم قطعی صادر شده تحت شرایطی می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

تحت شرایطی می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید.