مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت از همسر نظامی

سلام‌بنده پرستار هستم
همسر بنده نظامی هستن و باهم در یک شهرستان کار میکنیم
از زمان استخدامی بنده و تعهد 10 ساله 6/5 سال میگذره
در حال حاضر شوهر منو انتقالی دادن به استان همان شهرستان که فاصله 130 کیلومتری شهرستان محل کارم است
فرزتد 1/5 ساله دارم و هر دو متولد همان استانی هستیم که شوهرم منتقل شده و بنده در شهرستان هیچ کس را ندارم
اقدام به انتقالی از طریق علوم پزشکی کردم و میگن تبعیت از همسر کلا لغو شده ولی هیچ نامه ای یا بندی نشان بنده نمی دهند
اول می خواستم بدونم واقعا تبعیت از همسر نظامی لغو شده؟ دوم اینکه اگر نشده میتوانم دیوان عدالت شکایت کنم؟؟؟؟
ممنونم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در برخی ارگانها مثل آموزش و پرورش لغو شده ولی شما از طریق دیوان اقدام به شکایت کنید