مشاوره حقوقی رایگان - قانون تبعیت از همسر نظامی

سلام بنده به تازگی دریکی از شهرستان های اصفهان که فاصله ی 120کیلومتری از اصفهان دارد درازمون استخدامی به صورت پیمانی پذیرفته شده و مشغول به کار به صورت مامور در شهر اصفهان هستم و تعهد خدمت هم نداده ام همسر بنده نظامی است و در اصفهان مشغول به کار است ایا میتونم درخواست انتقالی بدم با توجه به قانون تبعیت از همسر و اگر میتوانم از چه طریق بایداقدام کنم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله به ارگان مبدا و مقصد درخواست خود را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زوجه می‌تواند به تبعیت از زوج درخواست انتقالی دهد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به شرایط استخدامی و تعهدات شما در حین استخدام دارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اصولا وکالت با فوت یکی از طرفین باطل می‌شود می‌توان وکیل را پس از فوت موکل وصی قرارداد.