مشاوره حقوقی رایگان - حضور در محل کار قبل از پایان زمان استعلاجی

سلام اساتید حقوق و بیمه و منابع انسانی.چنانچه کارگری که تحت پوشش تامین اجتماعی است دیسک کمر داشته باشد و تایید پزشک متخصص جهت مرخصی استعلاجی بالاتر از 14 روز داشته باشد آیا می تواند در زمان استعلاجی در محل کار حاضر شود ؟ اگر قبل از پایان استعلاجی بعلت احساس بهبود جسمانی در محل کار حاضر شود قانون چه می گوید؟ آیا بیماری دیسک کمر برای کارمند اداری ، می تواند عامل از کارافتادگی بحساب آید و زودتر از موعد بازنشسته شود؟باتشکر از شما.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای کارافتادگی از طریق تامین اجتماعی پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت روزهایی که استعلاجی داشتید و به سر کار میروید حقوق و مزایا نمیگیرید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

از طریق بیمه جهت درخواست از کار افتادگی اقدام نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از تامین اجتماعی پیگیری نمایید
باید در کمیسیون جهت از کارافتادگی مطرح گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از بیمه تامین اجتماعی پیگیری نمایید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام . اگر در زمان استعلاجی در محل کار حاضر و مشکلی برای شما حادث گردد شک نکنید که پوشش بیمه ای برای شما در نظر نخواهد گرفت . احساس بهبودی تا اصل بهبودی بسیار متفاوت است و در محل کار توصیه میگردد تا پایان استعلاجی حاضر نشوید و این استعلاجی تاثیر منفی در کار شما پیش نخواهد آورد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع را از بیمه گر خود و بیمه تامین اجتماعی پیگیری نمایید