مشاوره حقوقی رایگان - تامین بودجه پمپ آب برای ساختمان

از 10 واحد آپارتمان 6 نفر از مالکان سهم خود را برای پمپ دادند 4 واحد پرداخت نمیکنند و عملاً تا زمانی که پرداخت نکنند خرید و راه اندازی پمپ آب انجام نمیگیرد. راه حل چیست ؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مطابق آیین نامه قانون تملک آپارتمان ها عمل می شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مطابق آیین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمانها مدیر ساختمان می تواند از طریق ارسال اظهارنامه به واحدهای که از پرداخت هزینه های مشترک خودداری نموده اند هزینه های مربوطه را مطالبه نمایند در صورتی که ظرف موعد مقرر نسبت به پرداخت بدهی خود اقدام ننمودند مدیر ساختمان از طریق اجرای ثبت می تواند مبالغ پرداختی را مطالبه نمایند و همچنین قادر است که انشعابات مربوط به واحد متخلف را قطع نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدیر ساختمان می تواند اظهارنامه ارسال کند در صورتی که پرداخت نکردند مدیر ساختمان می تواند انشعابات آنها را قطع کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدیر ساختمان می تواند اظهارنامه ارسال کند در صورتی که پرداخت نکردند مدیر ساختمان می تواند انشعابات را قطع کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام راه حل بسیار ساده است شما یک دادخواست بدهید در شورای حل اختلاف رسیدگی می شود حساب شان را مسدود کنید از حسابشان پول برداشته می شود و هزینه را می پردازند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ابتدا اظهارنامه ارسال و سپس از طریق مرجع ثبتی یا دادگاه مطالبه شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

ابتدا اظهارنامه ارسال دارید سپس دادخواست دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا اظهار نامه ارسال وسپس دادخواست مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید خودتان تعمیرات کنید سپس علیه بقیه اقامه دعوا نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدیر ساختمان اطهارنامه پرداخت هزینه ها را تنظیم وارسال نماید