مشاوره حقوقی رایگان - درمورد قولنامه کردن ماشین صوری

سلام خسته نباشید ببخشید من اعتیاد داشتم وپارسال بخاطر بی پولی و نداری مجبور شدم به پیشنهاد یه اشنا ماشینی روکه به جرم قاچاق مشروبات الکلی گرفته بودن وراننده تونسته بود فرار کنه صاحب ماشین یه نفر رومیخواست که قبول کنه بایه پولی قولنامه او ماشین رو به اسم خودش بزنه که اگه هر وقت دادگاه احضاریه واسش فرستادن اونم اون قولنامه رو نشون بده و تظاهر کنه که ماشین روفروختم و قولنامه ای که حالا به اسم من ثبت شده رو نشون دادگاه بده حالا نمیدونم چطوری این اشتباهی رو که کردم چیکارکنم حالا مستضعفانه ازشما خواهش دارم کمکم کنید که کاری که من نکردم تاوانشو من ندم به ناحق ممنون میشم .
اجرتون با خدا

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
باید اثبات کنید در لحظه وقوع جرم در ماشین نبودید (جای دیگری بودید و شاهد داشته باشید) که در این صورت ممکن است به عنوان معاون جرم مجازات بشوید.
پس برای اینکه مجازات نشوید باید به نوعی اثبات کنید قولنامه پس از وقوع جرم نوشته شده. که کار سختی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید