مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام .
خانمم مهریه رو اجرا گذاشته و من خودرو ام وی ام 315 مدل 95 دارم که هیچ مدارکی از اون به نام من نبود و من یه وکالت20ساله تام داشتم که اون رو به نام برادرم زدم و الان توقیف سیستمی کرده و اعسار بنده هم پذیرفته شده که6ماهی نیم سکه پرداخت کنم ولی هنوز قطعی نشده .
آیا خانمم میتونه این خودرو توقیف کنه؟
ایا برادرم با قولنامه صوری میتونه رفع توقیف کنه ؟ البته سابقه بیمه 5 ساله و به نام من هست
ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر سند و پلاک به نام شما نباشد قابلیت توقیف ندارد

سمیرا شهنه پور

سرکار خانم سمیرا شهنه پور :

احتمالا دلایل کافی برای اثبات مالکیت شما نسبت به ماشین داشتن، نیاز به اطلاعات بیشتر در خصوص پرونده هست اما خانم شما تا هر زمان که اطلاع پیدا کنه که اموالی به نام شما هست می تونه توقیف کته و ربطی به اعسار شما نداره،
الان هم که سیستمی توقیف شده، با توجه به اينکه بیمه ی ماشین به نام شماست، در صورتی که در تصرف خود شما هم باشه، همسر شما دلیل کافی برای اقناع قاضی دارد و شما نمی تونید رفع توقیف کنید.
مگر اینکه شما دلایل کافی و محکمه پسند داشته باشید که مالک ماشین شخصی دیگر می باشد و اون شخص به عنوان معترض ثالث اجرایی، در پرونده ی اجرای احکام اعتراض خود را ثبت کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ماشین اگر وسیله کار و امرار معاش شما باشد جز مستثنیات دین محسوب می‌شود و قابل توقیف نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پلاک به نام شما باشد امکان توقیف وجود دارد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

برادرتان اعتراض ثالث اجرایی نماید