مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید اپارتمان و عدم شروع به ساخت

با سلام
اپارتمانی را پیش خرید کرده ام و تا کنون حدود 70% مبلغ را داده ام. زمین اپارتمان بنام سازنده می باشد و تا کنون حتی ملک قبلی را هم تخریب نکرده است. مرداد 99 قرارداد تنظیم شده و فروردین 1400 موعد تحویل ملک بوده. حالا خود سازنده قایم شده و می گوید میخواهیم پولی که دادی را به نرخ روز حساب کنیم و برگردانیم. زمین پروژه رو هم می خواهیم بفروشیم. بنده با این اوصاف اگر به ملکم نرسم متضرر می شوم. چون ارزش باقیمانده بدهی من به ایشان (حدود 30% از کل ثمن معامله که برای تحویل ملک تنظیم سند واقساط بوده)الان 3 برابر شده است که نادیده گرفته می شود. بهتزین راه چیست؟
بنده 50% ثمن را فی المجلس دادم. 10% موقع تحویل 10%سند و مابقس قرار بود طی 10 فقره چک منوط به پیش رفت پروژه پرداخت بشه. از 10 فقره چک با اینکه پروژه پیش رفتی نداشت ایشان 5 فقره را پاس کردند و 5 چک دوم را چون کار پیشرفت نکرده بود به ایشان ندادم من

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازمند بررسی اسناد و قرارداد و اطلاع از جزییات بیشتری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
اگر در قرارداد شرطی برای فسخ وجود نداشته باشد مجبور نیستید به همان مبلغ توافق کنید ...