مشاوره حقوقی رایگان - بارگزاری مستندات درeers.ir

سلام و عرض ادب
درسایت eers.irکه مربوط به تحقیقات الکترونیک است مستنداتی از مدارک تراکنش میخواهد حالا خرید ارز دیجیتال از یک سایت دولتی بوده و فروش ان مربوط به سایت شرط بندی هست .حالا میخواستم بدونم آیا مشکلی در این مورد برای من پیش میاد ؟ هردو مربوط به کیف پول است .ایا این کار جرم است ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

وارد شدن در سایت های شرط بندی جرم و قابل مجازات است شما باید مستندات تمام مبالغه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

ورود به سایت شرطبنید جرم و قابل مجازات است لذا دلایل واریزی خود را ارایه و مستند نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فعالیت در خرید و فروش ارز دیجیتال جرم محسوب نمی شود.
ولی فعالیت در سایت های شرطبندی حرم است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شرکت در شرط بندی جرم است بار اول تعهد اخذ می‌شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فعالیت در خرید و فروش ارز دیجیتال جرم نیست ولی در سایت شرط بندی جرم محسوب میشود و تحصیل مال نامشروع میباشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام وارد شدن در سایتهای شرط بندی جرم وقابل مجازات می باشد 3

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله هرگونه اقدام در سایت های شرط بندی جرم تلقی و قابل پیگیری است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله سایت های شرط بندی قمار طلبی میگردند و درآمدهای آن نامشروع می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فعالیت در سایت های شرط بندی جرم است ولی معمولا برای اولین بار برخورد قضایی انجام نمیشود