مشاوره حقوقی رایگان - حریم جوی آب

سلام یک باغ حدود سه هکتار متعلق به پدر بزرگ بنده بوده درمنطقه ... ساوه که از قدیم داخل این باغ جوی اب بوده که قسمت های مختلف باغ ابیاری میشده وه مسیر رفت وامد بودهوبه جز خود پدر بزرگ یک شخص غریبه نیز هر دوازده روز یک مرتبه از این جوی استفاده می کرده حالا بعد از فوت وتقسیم بین وراث بعضی از وراث مبادرت به کاشت درخت بغل جووکاشت سبزی ومدعی هستند که شما فقط موقه ابیاری حق رفت امد حریم جوی داریدا ودیگر حقی ندارید ایا ما هروقت خواسیم می توانیم از ان مسیر رد شویم یا نه اگر درقانون اشاره شده لطفا منبع را معرفی نمایید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در گذشته روال مشخصی داشته حالا هم باید براساس همان مبنا عمل شود