مشاوره حقوقی رایگان - فرجام خواهی

باسلام و احترام.
آیا قرار رد اعاده دادرسی موضوع ماده 426 در پرونده اجرت المثل ایام زوجیت که از سوی دادگاه تجدید نظر استان صادر شده قابلیت فرجام خواهی دارد؟ توضیح اینکه دادگاه بدوی حکم به رد دادخواست داده بود و دادگاه تجدید نظر هم حکم بدوی را تایید کرد و الان هم قرار رد اعاده دادرسی صادر کرده است. ممنون از لطف و پاسخگویی وکلای بزرگوار

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

سلام رای دادگاه تجدید نظر قطعی است و قابلیت پیگیری ندارد

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

سلام خیر اساساً اعاده دادرسی فقط نسبت به احکام دادگاه ها امکانپذیره و در خصوص قرارر رد دادخواست (چون حکم تلقی نمیشه) امکان اعاده دادرسی وجود نداره

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا خیر راهی نیست
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و