مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی مهریه

با سلام
همسرم از طریق دادگاه اقدام به دریافت مهریه کرده و جلسه اول تشکیل شده رای دادگاه بنده رو محکوم به پرداخت 120 عدد سکه کرد پرونده هنوز به اجرائیه نرفته.
در حال حاضر توافق کردیم که مبلغی رو دریافت کنن و در قبال دریافت مبلغ تعیین شده سند بذل کل مهریه رو بدن.
1- میخواستم بدونم نکته خاصی هست که بیشتر مورد توجه قرار بدم
2- هزینه دادرسی که تعیین کرده بودن در حدود 50 میلیون بود که همسرم اعسار زدن و مورد قبول هم واقع شد. میخواستم بدونم در حال حاضر تکلیف هزینه دادرسی چی میشه
3- اگر پرونده رو مختومه نکنن با ارائه سند بذل کل مهریه پرونده بسته میشه یا خیر
ممنونم ازتون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هزینه دادرسی باید پرداخت گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زوجه مهریه را ابرا کند و در دادگاه زوجه اموال زوج را توقیف نکرده باشد نیازی به پیگیری پرنده در دادگاه نیست و زوجه اگر پرونده را پیگیری نکند مشکلی پیش نمیاد