مشاوره حقوقی رایگان - جرایم سایبری

با سلام. اگه از یه نفر شکایت کنیم که گوشیمونو هک کرده و دستگیر بشه و اونم دفعه اولش باشه که کارش به دادگاه و فتا کشیده باشه حکمش چیه به احتمال زیاد قاضی چیکار میکنه؟؟ دفعه اولشه که یکی ازش شکایت میکنه یعنی هیچ سابقه ای نداشته تا حالا ؟ این سوال تو ذهنم مونده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سابقه ای نداشته باشد مشکل خاصی پیش نمیاد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب دسترسی به داده های غیرمجاز جرم است و برای آن حبس در نظر گرفته شده است نداشتن سابقه صرفاً شامل تخفیف مجازات ممکن است بشود نه عدم مجازات

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به سن مرتکب و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه
لکن اصولا حبس و گاها جزای نقدی است بدیهی است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نداشتن سابقه صرفاً شامل تخفیف مجازات ممکن است بشود نه عدم مجازات مجازات حبس و جریمه نقدی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به شرایط پرونده و متهم قاضی تصمیم کیری میکند و کیفیات مخففه اعمال میکند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

نداشتن سابقه صرفاً شامل تخفیف مجازات ممکن است بشود نه عدم مجازات لذا مجازات مجازات حبس و جریمه نقدی