مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین بدون اطلاع وراث

سلام.من ومادرم قطعه زمینی 600متری که قولنامه ای هست آن هم دست نوشته قدیم را فروختیم . خریدار از سادگی من ومادرم سو استفاده کرد و طی دو چک زمین را قولنامه کرد حال بعد از دوسال برادهام فهمیدن . حالا برادرهام میتونند زمین را فسخ کنند با این که قولنامه ای بوده وسند نگرفته بودیم.اگه راهی هست بتونیم زمینهامون پس بگیریم لطفا بگید .اگه یه وکیل هم بتونه کمکمون کنه حق الزحمه کارش میدیم.ممنون از سایت خوبتون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله امکان عودت زمین وجود دارد . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

معامله نسبت به سهم شما و مادرتان صحیح می باشد و نسبت به بقیه وراث صحیح نمی باشد و میتوانند ابطال ان را تقاضا کنند جهت معرفی وکیل با موسسه تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زمین متعلق به همه وراث بوده معامله نسبت به سهم بقیه وراث غیر نافذ است.