مشاوره حقوقی رایگان - با سلام. آیا زمین اوقافی که 15 سال پیش بصورت دو تا سه دانگ مشاع به دو نفر فروخته شده قابل فسخ است؟

زمین ارثی فرزند دختر قبل از انحصار وراثت 12 سال پیش فروخته شده.
6 دانگ وقف بوده که به دو نفر هرکدام 3 دانگ در یک مبایعه نامه بطور مشاع جهت شراکت در کارگاه پلاستیک فروخته و ذکر شده اوقاف است. نفر اول شوهر و نفر دوم غریبه
انتقال در اوقاف صورت نگرفته هنوز
ساخت و ساز و تغییر کاربری به نام ورثه اول انجام شده
شریک غریبه هزینه پرداخت نکرده و چون قرارداد شراکت وجود ندارد. شریک درخواست تقسیم و فروش دارد. در صورتی که هزینه 12 سال پیش برای ساخت کارگاه تا بحال با تورم، چون بلا استفاده بوده خسارت زیادی زده است.
آیا راهی برای فسخ قرارداد و برگشت زمین به ورثه اول وجود دارد؟
سپاس

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
قابل انجام‌است
در صورت تمایل، تماس بگیرید