مشاوره حقوقی رایگان - زمین وراثی

10 سال پیش یک زمین فروش رفته.مقداری از پول زمین توسط خریدار داده شده.یکی از وراث اول معامله طلب کل پول زمینشو میکنه.بقیه وراث پول رو بهش میدن.بعد از 10 سال معامله فسخ میشه.وراثی که پولو 10 سال پیش گرفته میگه که من پول اون طرف رو میدم زمینمو میخوام.بقیه وراث هم میگن شما کل پول رو گرفتی یا معادل سهم مارو به روز بده و زمین رو بردار یا از زمینت به ما بده.
کدوم درست میگه؟و اینکه شورای حل اختلاف باید شکایت کرد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه مسائل ملکی به گونه ای نیست که صرفا با سوال و جواب کوتاه بتوان به راه حل قطعی و کامل دست یافت باید بررسی دقیق تری به عمل اید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات انتقال ملک است