مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام
پدر من قبل از پدرش فوت کردند
پدر بزرگم قبل از فوتش تمام زمین هاش رو زده به نام عموی کوچک من
که بااعتراض ما همراه شد
که پدر بزرگم شفاهی در حضور من و برادر بزرگم به عموم گفت که حق مارو بهمون بده و قبول کرد
عموی کوچک من تمام زمین های پدر بزرگم رو فروخته به یه غریبه و مبلغ 40 میلیون اورده بده ما
ما نگرفتیم گفتیم زمینمون میخایم
اولش میگفت پدرم گفته اگر دلت خواست بهشون بده!!!
الان میگه گفت بهتون بدم ولی نگفت چقدر؟!!!
ما حتی راضی هستیم کل مبلغ معامله رو بدیم
من میتونم ازشون شکایت کنم و ادعا کنم اولویت خرید با منه
قانونی داریم که معامه رو فسخ کنه و من بخرمش
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر شما نمی توانید معامله آنها را فسخ کنید.
پدربزرگ در زمان حیات می توانست اموال خود را به نام شما انتقال دهد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

طبق گفته شما، خیر.
وی به توصیه شفاهی پدرش اخلاقا عمل می نماید.
در هر حال نیاز به بررسی مدارک

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و وقت بخیر این امکان برای شما وجود ندارد و هر شخصی که در قید حیات هستند می تواند در زمان حیات خود نسبت به املاک خود هرگونه تصمیمی که می‌خواهد اتخاذ کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید کسی نمبتواند مدعی شود