مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کسی که بکارت من را از بین برده و قصد ازدواج ندارد

سلام وقت بخیر
من با اقاپسری رابطه جنسی برقرار کردم و ایشون بکارت منو ازبین بردن ولی تصمیم به ازدواج ندارن خانواده من بفهمن منو از خونه طرد میکنن منم قصد دارم از ایشون باردار بشم و بعد برم شکایت کنم از ایشون که ازدواج کنه بامن بنظر شما اینجوری این اقا میتونه منو بگیره یاخیر؟
و اینکه بعدش میتونن طلاقم بدن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اینکار شما غیر قانونی است و بچه ای که از این رابطه متولد میشه حرام زاده حساب میشه و ازدواج با این شرایط فایده ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چنین پیشنهادی محمل قانونی ندارد و فرزند متولد شده مشروع نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام این تصمیمی که شما گرفته اید تمامش مبنی بر احساسات است کار اشتباه را خود شما انجام داده اید که تن به رابطه زنا داده اید اینکه این رابطه با ایشان اتفاق افتاده دلیل بر این می شود که شما را عقد نماید و اگر از این طریق بچه حاصل شود بچه نامشروع می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

این اقدام صحیح نیست واگر ایشان شما را فریب داده وبقصد ازدواج با شما رابطه برقرار نموده وبر خلاف میل باطنی شما این رابطه قورت گرفته وبر اساس ومیل پارادت شما نبوده میتوانید شکایت کیفری نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

ابتدا محکوم به حد زنا خواهید شد و در صورتی که با رضایت این اتفاق افتاده باشد هیچ چیزی از ایشان نمی توانید دریافت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هرگز اینکار را نکنید

چرا شما دختر ها قبل از ازدواج تن به رابطه جنسی میدهید که در ایران معمولا قریب به اتفاق پسرها دختری را که با ان رابطه جنسی برقرار میکنند به عنوان همسر انتخاب نمیکنند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

راهکار مناسبی انتخاب نکردید.بهتر است از مشاوره تلفنی استفاده کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،الزامی به ازدواج نیست و رابطه جنسی با تمایل و توافق طرفین چیزی تعلق نمیگیرد.سرنوشت طفلی را با بارداری برای الزام پسر به ازدواج وجه المصالحه قرارندهید چرا که اگر نخواهد ازدواج صورت‌نمیگیرد .درست نیست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام این راه حل مناسبی نیست. اگر فریبی بوده بر اساس آن اقدام و شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اینکار قانونی درست نیست و به نتیجه نمیرسید

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام
با اینکار هیچ الزام قانونی مبنی بر ازدواج با شما به وجود نمی آید.
نهایتا اگر زنا ثابت شود برای هردوی شما حد زنا (شلاق) صادر میشود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
نمیشه ایشون را اجباربه ازدواج کرد
روابط نامشروع وزنا مجازات شلاق دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

شمانمیتوانیدایشان رامجبوربه ازدواج نمایید،اگرهم باشماازدواج نمایندمیتوانندشماراطلاق دهند،ضمن اینکه کارشماکار پسندیده ای نمی باشدوبچه ای که متولدمیشودزنازاده می باشد،پیشنهادمیگرددبه هیچ عنوان این کار انجام ندهید