مشاوره حقوقی رایگان - مجازات ازاله بکارت

سلام ببخشید میشه بگین مجازات ازاله بکارت چی هست؟
من اونموقع سنم کم‌ بوده الان شکایت کردم هنوز تازه دادیاری واسش صلاحیت زده فرستاده دادگاه .. مدارکو زدم سرش اثبات بشه حکمش چیه بنظرتون ممنون میشم بگین
ایا واسه پسر زندان داره؟ ایا مجازاتش انقد سخت هست که بخاطر رضایتم مجبور بشه عقدم‌ کنه؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،در صورت ازاله بکارت دختر نابالغ که در حکم عدم رضایت است موجب ضمان مهرالمثل برای پسر است.

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، اگر در زمان رابطه به سن بلوغ نرسیده بودید مهرالمثل به شما تعلق میگیرد ( مهر المثل مذکور را قاضی تعیین می‌نماید و در این تعیین وی مسائلی همچون سطح خانوادگی، سن، شأن اجتماعی و غیره را می‌بایست که در نظر داشته باشد. )در غیراینصورت و اگر در رابطه دوستی و با رضایت خودتان بوده ، هیچ مهریه ای به شما تعلق نمیگیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر به سن بلوغ رسیده بودید و بارضایت شما بوده که هیچ ولی قبل از بلوغ مهرالمثل تعلق میگیرد و اجبار به عقد امکان ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه رضایت داشته اید ارش بکارت و مهر المثل به شما تعلق نمی گیرد و در صورت اثبات هر دو شما به جرم رابطه نامشروع مجازات خواهید شد.
و این شکایت به ضرر شما خواهد بود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام لگر در زمان رابطه به سن بلوغ نرسیده بودید مهرالمثل به شما تعلق میگیرداما اگر در رابطه دوستی و با رضایت خودتان بوده ، هیچ مهریه ای به شما تعلق نمیگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بدون رضایت این اتفاق صورت گرفته باشد میتوان ارش البکاره دریافت نمایید و در صورتی که با رضایت باشد در این خصوص به شما چیزی تعلق نخواهد گرفت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام مجازات ازاله بکارت ، ارش البکاره و مهر المثل خواهد بود البته اگر اثبات بشود که با رضایت دختر بوده
ارش البکاره نخواهد داشت و ..
جهت مشاوره در دادراه تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اگر به سن بلوغ رسیده بودید و بارضایت شما بوده که هیچ ولی قبل از بلوغ مهرالمثل تعلق میگیرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر با رضایت خودتان باشد هیچ چیزی به شما تعلق نمیگیرد واگر شکایت کنید هر دو به جرم زنا مجازات میشوید و چنانچه بدون رضایت شما بوده باشد ارش البکاره ومهرالمثل به شما تعلق میگیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر بدون رضایت بوده باشد میتوانید ارش البکاره دریافت نمایید و در صورتی که با رضایت باشد در این خصوص به شما چیزی تعلق نخواهد گرفت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بستگی دارد به عنف واکراه باشد یا با رضایت .در صورت اکراه وعنف ازاله بکارت بزه دیده ارش ومهر المثل است اما اگر با رضایت انجام شده باشد چیزی بر ان نیست. اگر عمل تجاوز به عنف باشد مجازات بزهکار اعدام است.زیرااین مورداز موارد تشدیدکیفر است البته اثبات ان طبق قانون تشریفاتی دارد.جهت کسب اطلاعات بیشتر وسریعتر با مشاور تلفنی سامانه در ارتباط باشید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مجازات زنا صدضربه شلاق است که به هریک از دختر و پسر زده میشود مگر اینکه دختر تحت تاثیر اکراه بوده و به زور بوده باشد که دراینجا مجازات زنای به عنف اعدام و اگر دختر باکره باشد به دختر مهر المثل تعلق میگرد