مشاوره حقوقی رایگان - اجبار پسر به عقد برای از بین رفتن بکارت

سلام. دختری 23 ساله هستم 4 ساله با پسری دوستم که همسن هستیم 3 ساله که رابطه جنسی داریم از آخرین رابطه هم 10 روز میگذره و میگه نمیخوام دیگه این رابطه رو اما من خیلی دوسش دارم آیا میتونم بخاطر از بین رفتن بکارتم ادعا کنم که تجاوز بوده و پسر مجبور به عقد دائم من بشه؟ لطفا جواب بدین ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود عقد اجباری نداریم بهتر است تماس بگیرید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،خیر عقد اجباری نیست.
برای مشاوره تکمیلی تماس بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
خیر اجباری در این خصوص وجود ندارد با توجه به اینکه رابطه با رضایت بوده تجاوز تلقی نمی گردد جزء روابط نامشروع محسوب می گردد

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

شما اگر شکایتی تنظیم کنین خودتون هم متهم هستین و الزامی برای عقد وجود ندارد مگر از طریق توافق و رضایت کامل

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت با عنوان تجاوز پیامک و تماسهای شما بررسی و نهایت معلوم میشه که با رضایت شما بوده که در این صورت شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و شما ممکن است به اتهام رابطه نامشروع محکوم شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازدواج اجباری به علت عدم وجود قصد باطل است و امکان ندارد و اگر شما تمایل داشتید تجاوز نبوده و خودتان هم محکوم به زنا میشوید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. خیر اجباری وجود ندارد. با توجه ب ابنکه سه سال این رابطه ب طور مداوم انجام شده ادعای تجاوز دور از ذهن است. . و در صورت شکایت هر دو بجرم روابط نامشروع مجازات میشوید. بهتر است ب طور مسالمت امیز صحبت کنید و حل و فصل نمایید

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر ؛
چنین موضوعی در قانون پیش‌بینی نگردیده است و همه اشخاص آزادانه می توانند شخصی را به منظور ازدواج انتخاب نمایند و حتی به فرض تحقق یک جرم کیفری ارتباطی به موضوع نکاح اجباری نخواهد شد