مشاوره حقوقی رایگان - اسکرین شات

آیا زنی ک از شوهرش و زن دیگر ک در واتساپ چت کردن و از اون پیاما عکس گرفته میتونه پیامارو پخش کنه و این کار جرمی نداره و اینکه ب خانواده شوهرشم گفته ک من فقط میخوام این وسط خون ب پا بشه،درحالی ک برای اینکه درباره اون پیاما حرفی نزنه از اون زن ک باشوهرش چت کرده پول گرفته و تهدید کرده ک اگه پول ندی آبروتو میبرم بااین حال پولو ک گرفت دوباره درخواست پول بیشتر کرد و حتی عکس چت رو برای خانواده زنه فرستاد ک دستشون ب قول خودش ب خون آلوده بشه،ازتون ممنون میشم ک بگین زنی ک باج داده تااسمشو نیارن و بازم آبروشو بین مردم و خانوادش بردن از طریق قانون چه کار میتونه بکنه

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به عنوان تهدید و اخاذی و انتشار اسرار خصوصی و هتک‌حیثیت قابل شکایت است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند با عنوان تهدید و اخاذی شکایت کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رابطه نامشروع نبوده و اثبات شود میتواند تحت عنوان تهدید و اخاذی و افشای اسرار و تصاویر خانوادگی شکایت کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید تحت عنوان تهدید و افشای اسرار خصوصی شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان تهدید میتوانید طرح شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می تواند با عنوان تهدید و اخاذی شکایت کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص تهدید میتوان شکایت کیفری مطرح نمود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توان به عنوان تهدید علیه شخص شکایت نماید