مشاوره حقوقی رایگان - خسارت مستاجر به راهرو آپارتمان موقع تخلیه

مستاجر بنده موقع تخلیه باعث ایجاد خش در نقاشی راهرو ساختمان شده سه مالک دیگر اپارتمان علیه بنده (مالک) شکایت کیفری نموده اند و خواهان نه میلیون هزینه شده اند در حالیکه قبل از شکایت با فرستادن ویس تقاضای یک میلیون تومان نموده بودند ساختمان تخلیه شده و کلید دست مستاجر است. مستاجر می گوید که به یکی از درب های داخل واحد مسکونی نیز خسارت زده است. لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از باب تسبیب مطالبه خسارت قابل مطالبه است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم که مالکین می بایست از مستاجر شکایت نمایند و شکایت کیفری لازم نیست اتفاق افتاده صرفاً مطالبه خسارت و دعوای حقوقی

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

میزان خسارت با تامین دلیل و نظر کارشناس مشخص میشود و بر عهده مستاجر است مالک‌
می تواند بپردازد و از مستاجر با مستندات مطالبه نماید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ تامین دلیل می توانید خسارت خود را از مستاجر بگیرید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید از مستاجر تقاضای مطالبه خسارت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
علیه مستاجر در دادگاه مطالبه خسارت مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میزان خسارت با تامین دلیل و نظر کارشناس مشخص میشود و بر عهده مستاجر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت خسارتهای وارده باید جبران شود